روزنامه فرهیختگان در مطلبی به عملکرد افراد مروج حجاب در فضای مجازی پرداخت و از آنچه که تبدیل بین الحرمین به آتلیه حجاب استایل ها نامیده است انتقاد کرد.
فرهیختگان نوشت: فعالیت حجاباستایلها در چند وقت اخیر در سطح فضای مجازی و عموما اینستاگرام، مدام خبرساز شده است. شاید در ظاهر اینگونه تصور شود که این افراد به دنبال ترویج حجاب اسلامی هستند. زیرا در ظاهر امر ما زنان و دخترانی داریم که ظاهر پوشیده دارند اما داستان به همینجا ختم نمیشود و فعالیت این دسته از اینفلوئنسرها تنها به معرفی محصولات حجاب یا ترویج حجاب نیست و تناقض در رفتار و عقاید این کاربران فضای مجازی دیده می شود. این افراد خودشان را در دستهبندی افراد مذهبی تعریف میکنند اما کافی است که یک ساعت برای دیدن و خواندن عقاید همین حجاباستایلها وقت بگذارید تا متوجه تضادها و تناقضاتی شوید که از قضا درحال ترویج آن هستند. اغلب این حجاباستایلها با ظاهری نامناسب بینالحرمین را تبدیل به آتلیه خود کردهاند و انواع عکس و فیلمها با ژستهای مختلف در بینالحرمین ثبت کردهاند. در مکان مقدس هم از پول تبلیغ نمیگذرند و برای معرفی محصولاتشان در میان جمعیت زائران برای پیجهایشان به دنبال جذب مخاطب و فالوور هستند.
اخیرا حتی یک گروه تلویزیونی مذهبی نیز این حجاباستایلها را به بینالحرمین برده بود و با ثبت عکس و فیلمهای تبلیغاتی از این حجاباستایلها واکنش و حساسیت بسیاری را برانگیخت و برخی به این مساله معترض بودند که شأن مکان مقدس انجام چنین پروژههایی نیست.
این روزنامه در ادامه به اظهارات وزیر ارشاد درباره ضرورت اخذ مجوز حجاب استایل ها پرداخته و نوشته است: نقد حجاباستایلها و اشکال گرفتن از فعالیتشان مگر مرتبط به پوشش آنهاست که قرار است از کارگروه مد و لباس مجوز بگیرند؟ تمام دعوا و زنگ خطر رسانهها و اخطار فعالان مذهبی اساسا منش و فرهنگ غلطی است که این حجاباستایلها درحال اشاعه آن هستند. اینکه با پوشش اسلامی، اخلاق و کارهای خارج از عرف انجام میشود و درنهایت به نام دین و مذهب فاکتور گرفته میشود. سخن این است که این افراد با معرفی خودشان تحت عنوان حجاباستایل خود را نماینده و نماد قشر مذهبی جامعه معرفی میکنند و کارهای خارج از عرفشان به نام دین تمام میشود.